top of page

Termeni și Condiții

1. Informatii generale 

Site-ul www.calypso-academy.com este administrat de Centrul Educațional Calypso Academy. 

Utilizatorul este persoana fizică sau juridică ce vizitează site-ul www.calypso-academy.com .

2. Acceptarea termenilor si condițiilor 
 

Prin vizitarea site-ul www.calypso-academy.com, Utilizatorul își exprimă acceptarea Termeniilor și Condițiilor. 

3. Scopul site-ului 

Prin site-ul www.calypso-academy.com , Centrul Educațional Calypso Academy pune la dispoziția Utilizatorilor informațiile în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte și cât mai detaliate. 

4. Contractarea serviciilor prezentate pe site 

Utilizatorul care dorește să contracteze unul dintre serviciile prezentate în site este rugat să contacteze Centrul Educațional Calypso Academy printr-unul din mijloacele prezentate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor actuale și a  informațiilor necesare. 

4. Drepturile de autor 
 

Toate informaţiile și imaginile prezentate pe site-ul www.calypso-academy.com sunt proprietatea Centrului Educațional Calypso Academy, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă. 

Întregul conţinut al site-ului www.calypso-academy.com este protejat prin Legea Drepturilor de Autor. Este interzisă copierea, modificarea, redistribuirea,  publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului www.calypso-academy.com în orice scop, fară confirmarea scrisă din partea Centrului Educațional Calypso Academy.

5. Confidențialitatea informațiilor 
 

Când, prin intermediul site-ului www.calypso-academy.com sunt solicitate informații Utilizatorului (de exemplu prin formularul de contact), acestea sunt tratate în mod confidențial, conform Politicii de Confidențialitate și vor fi utilizate doar pentru a putea răspunde solicitărilor Utilizatorilor, trimise prin formularul de contact. 

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Puteți afla mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere cu un simplu click AICI.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENȚII!

Ultima actualizare: 12 martie 2024 

bottom of page