top of page

SIGNATURE
CAMP

29 IULIE - 03 AUGUST
2024

organizată de

1.png

DETALII ÎN CURÂND

*plata se poate face în 3 RATE

detalii

În vara anului 2023, pornim cu trenul la Pensiunea PERLA ALBASTRĂ și suntem pregătiți să îi oferim copilului tău șansa de a trăi o experiență MAGICĂ, deoarece clubul de vară Calypso Academy organizează:

TABĂRA DE ECHITAȚIE

Activități:

BONUS

Afterschool 2022 - 2023 (33)_edited.png

traseu montan cu ghid autorizat

traseu carstic - vizitarea unei peșteri

jocuri și sporturi de echipă

două zile de călărie

traseu călare

noțiuni de îngrijire și educație ecvestră

tras la tir cu arcul

o zi de rafting pe Crișul Repede

foc de tabără

Bingo Night, Quiz Night

foc de tabără, picnic în pădure

jocuri și activități zilnice în limba engleză

party, seară de film

Unde se va relaxa copilul tău?

Pensiunea
PERLA ALBASTRĂ

Perla Albastră este pata de culoare a Șuncuiușului, situată exact în centrul comunei.

Fie că ajungi cu mașina sau cu trenul, de cum vei trece podul peste Crișul Repede, Hostel Perla Albastă te întâmpină și te poftește la relaxare, activități în aer liber și voie bună.

Șuncuiuș ste o locație situată în Ardeal, pe valea Crișului Repede, foarte des vizitată de turiști, deoarece natura pare să fi modelat acest loc în mod special pentru a-i ajuta pe cei mici și mari să deprindă tainele activităților montane.

Mai multe despre Pensiunea PERLA ALBASTRĂ poți afla cu un simplu click AICI!

pensiunea perla albastra.png

Galerie foto cu activități de la Pensiunea PERLA ALBASTRĂ

Beneficiile participării la Tabăra de ECHITAȚIE de la Pensiunea PERLA ALBASTRĂ

aer curat: copilul tău va petrece 6 zile respirând aer curat și proaspăt de munte, departe de poluarea din mediul urban

deconectare de la tehnologie: copilul tău va redescoperi bucuria activităților offline și satisfacția pe care o poate oferi timpul petrecut cu prietenii în natură

îmbunătățirea motricității și a aptitudinilor sportive, prin activități speciale, organizate și coordonate de personal specializat

Sporirea încrederii in sine, prin îndeplinirea cu succes a activităților specifice unei tabere de aventură

Îmbunătățirea autonomiei – la finalul taberei veți avea un copil mult mai responsabil, mai independent și mai încrezător în propriile forțe

o minte sănătoasă într-un corp sănătos - activitățile fizice, combinate cu un program disciplinat și activități intelectuale atent pregătite vor spori starea de bine și sănătatea copilului tău

Deprinderea și perfecționarea unor aptitudini esențiale în viață, precum: menținerea ordinii în cameră, orientare în natură

Adaptarea la un stil de viață disciplinat, respectând programul de somn ideal pentru copiii aflați în plină dezvoltare și programul de mese esențial pentru sănătatea sistemului digestiv

Beneficiile echitației:

Unii dintre cei mai puternici mușchi ai călăreților sunt cei ai trunchiului. Menținerea unei posturi adecvate de echitație necesită întărirea mușchilor trunchiului, pe lângă tonifierea mușchilor spatelui și pieptului. Iubitorii de echitație au nevoie de un trunchi puternic pentru a rămâne în echilibru pe cal.

Coordonarea este o abilitate importantă pentru această activitate. Călărețul trebuie să-și coordoneze mișcările cu cele ale calului și, în plus, trebuie să manevreze calul țn direcția corectă și peste sau în jurul unor obstacolelor precum butoaie și garduri.

Pentru a avea succes în acest domeniu, călărețul trebuie să dezvolte o relație de încredere cu calul său. Acesta, ca orice animal, poate fi imprevizibil. În timpul antrenamentelor, copiii fac exerciții de clădire a încrederii în caii lor, Iar dezvoltarea încrederii nu este importantă doar între cai și călăreți, ci și în viața de zi cu zi, în toate relațiile umane. Fără abilitatea de a ne încrede în cei din jurul nostru, nu avem mari șanse la o viață împlinită și fericită.

În comparație cu statul pe canapea în fața televizorului, echitația te antrenează fizic și mental. Exercițiul mental este un beneficiu important al călăriei. Pe măsură ce înveți să comunici cu partenerul tău nevorbitor, să execuți mișcări și să depășești obstacolele, creierul stochează informații despre modul în care ai dus la bun sfârșit aceste sarcini. Pe măsură ce continui să înveți lucruri noi, creierul va stoca informațiile astfel încât să poți îndeplini din nou acele sarcini, și poate chiar mai bine data viitoare.

Copiii care petrec mult timp cu un cal devin deschiși către lume, amabili, înțelegători, calmi. Procesul de călărie îi învață pe copii să țină sub control un animal mare, ceea ce le oferă un mega-boost de încredere în sine și le va fi ușor să depășească și alte provocări. Prin urmare, copilul își întărește caracterul, devine responsabil și independent.

Călăria îmbunătățește capacitatea de răbdare a copilului. Îl învață multă autodisciplină, cum să se concentreze și să se auto-controleze, întrucât călărețul poate controla calul doar dacă el însuși știe ce vrea să facă și cum trebuie să se comporte pentru a-i imprima intenția sa calului.

Echitatia îți poate crește cercul social. Practicând acest sport nobil, începi să cunoști instructori, alți călăreți, personalul din jurul hambarului și, cel mai important, calul, care este partenerul tău. Comunitatea iubitorilor și îngrijitorilor de cai este foarte socială și plină de oameni care se ajută reciproc în încercarea de a învața mai multe despre cai. Lecțiile de grup vin la pachet și cu experiența socială. Lecțiile de grup nu numai că te ajută să înveți lucruri noi de la instructor, dar și de la colegi.

Un studiu asupra efectelor echitației realizat de către oameni de știință de la Universitatea din Tokyo la care au participat 106 copii ai școlii primare a constatat că, în timp ce se află în șa, abilitatea cognitivă a unui copil este îmbunătățită.

Preț și Organizare

Îți poți înscrie copilul plătind doar AVANSUL de
400 RON până în 01.05.2023, iar restul mai târziu.
Avansul este NERAMBURSABIL.

Următoarele plăți se vor face astfel:

650 RON - până în 01.06.2023
600 RON - până în 01.07.2023

Investiția pentru a-i oferi copilului tău o experiență unică: 

1650 RON
- tarif cu toate activitățile și mesele INCLUSE
(nu vor exista activități opționale)


Transportul se va face cu trenul

(este nevoie de carnetul de elev / adeverință de călătorie de
la secretariatul școlii)

Update 13.07.2023

3 LOCURI
disponibile!

Echipa Calypso Academy

Instagram Post TRANSPARENT.png
82581698_3086487908040654_50062861172725

Andreea - Raluca PETREA

Fondator

Calypso academy

Instagram Post TRANSPARENT.png
received_345134182836787_edited_edited_e

Daniel - Ionuț STINGĂ

Fondator

Calypso academy

Unde ne găsiți?

Adresa:

Strada Argeșului nr. 14

(Str. Naturii colț cu Str. Carpați)

Giroc, Timiș

bottom of page